Professor Propkop

Professor Propkop boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Professor Propkop.

 • 1 x 50 minuten : € 550,00
 • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Drachten (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Ontmoet Professor Propkop met zijn interactieve kindervoorstelling! Deze show van 50 minuten zit boordevol humor, experimenten en goocheltruukjes die zowel kinderen als volwassenen zullen vermaken. Laat Professor Propkop je meenemen in zijn avonturen, van zijn vakantie-ervaringen tot de alledaagse problemen waar hij tegenaan loopt.

Highlights van de voorstelling:

 1. Humor en Avontuur:
  Professor Propkop deelt zijn komische kijk op het leven en zijn eigenaardige belevenissen, waardoor het publiek gegarandeerd in lachen uitbarst.

 2. Experimenten en Uitvindingen:
  Bij elk verhaal presenteert de professor een bijpassend experiment of een van zijn eigen uitvindingen. Hij betrekt het publiek actief bij deze spannende en leerzame momenten.

 3. Interactie met het Publiek:
  Professor Propkop heeft regelmatig de hulp van zijn publiek nodig, waardoor de voorstelling interactief en betrokken wordt. Kinderen krijgen de kans om mee te doen aan de magie.

Professor Propkop verbluft de kids 1 voor 1 met zijn proefjes

Aan het einde van de voorstelling krijgen de kinderen de unieke kans om met Professor Propkop op de foto te gaan en ontvangen ze een fotokaart als aandenken aan deze betoverende ervaring. Een interactieve kindervoorstelling die niet alleen vermaakt, maar ook inspireert en een blijvende indruk achterlaat!

Specificaties van Professor Propkop

 • Decor: Inclusief
 • Geluid: Inclusief tot 200 pers./ M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,21 per km. vanaf Drachten (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Professor Propkop?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Professor Propkop kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact