Meet & Greet Pim en Pom

Meet & Greet Pim en Pom boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Pim en Pom.

  • 1 x 45 minuten : € 1095,00
  • 3 x 45 min. binnen 3 uur : € 1595,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Ontmoet nu Pim & Pom tijdens een betoverende muzikale meet & greet! Wie kent ze niet? Maak kennis met de twee meest geliefde kattenvriendjes van het land: Pim & Pom! Elke ochtend beleven ze spannende avonturen op NPO Zapp, maar je kunt ze ook kennen van de populaire boeken of zelfs van het Rijksmuseum. De iconische tekeningen van Fiep Westendorp komen nu tot leven!

Ontmoet Pim & Pom - Muzikale Meet & Greet

Stap binnen in een uniek decor waar het lijkt alsof jij de hoofdrol speelt in een van de bekende verhalen en tekeningen. Pim, de ondeugende kat, en Pom, de wijzere van de twee, kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Tijdens de muzikale meet & greet kun je niet alleen een high poot ontvangen of genieten van een stevige knuffel, maar kun je ook daadwerkelijk in gesprek gaan met Pim & Pom. Deze interactieve ervaring zal je altijd bijblijven, ongeacht je leeftijd!

Interactieve Ontmoeting met Pim & Pom

Iedereen is welkom om met Pim & Pom op de foto te gaan, dus jong en oud kunnen deelnemen aan deze bijzondere ontmoeting. Als aandenken ontvangen alle Pim & Pom fans een leuke verrassing om mee naar huis te nemen. Mis dit unieke evenement niet!

Theatervoorstelling: Pim & Pom vieren feest!

Naast de muzikale meet & greet kun je ook samen met Pim & Pom een avontuur beleven tijdens de theatershow 'Pim & Pom vieren feest!'. Deze voorstelling reist nog tot de zomer van 2024 langs verschillende theaters, bibliotheken en evenementen in Nederland en België. Vanaf de zomer van 2024 kun je een nieuwe voorstelling bewonderen. Bekijk de actuele speellijst op onze website www.ontmoetpimenpom.nl.
 
Let op: Alle uitingen rondom dit product dienen vooraf te worden goedgekeurd door de producent. Zodra de opdracht definitief is, ontvangt u een pakket met artwork voor uw promotiemateriaal.
 
© Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations, Mario Perton & Pim & Pom Theaterproducties.
 

Specificaties van Meet & Greet Pim en Pom

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Pim en Pom?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Pim en Pom kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact