Carnaval Muziektheater

Carnaval Muziektheater boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Carnaval Muziektheater.

 • 1 x 50 minuten : € 750,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

'Carnaval!' is een vrolijke, interactieve muziekshow voor kinderen propvol aanstekelijke liedjes, waarbij het publiek constant op allerlei manieren actief betrokken wordt. Dansen, zingen, springen, stampen, klappen, verkleden, zelf muziek maken en natuurlijk de onvermijdelijke polonaise en confetti.

Lang stilzitten is er voor het publiek niet bij tijdens dit Carnaval Muziektheater

Tijl begeleidt zijn feestelijke liedjes op gitaar, ukelele, banjoline, accordeon en allerhande percussie. Deze dynamische en afwisselende show is geschikt voor zowel jongere ( 4-8 jr) als oudere kinderen ( 9-12 jr).

Er is een lied over de polonaise met een punaise in je voet, over Prins Carnaval en de raad van elf die van geen ophouden weten met polonaise lopen, er wordt gemarcheerd als een fanfare, maar ook het eeuwige getwijfel over hoe je je dit jaar nu weer eens moet verkleden wordt bezongen ( met een live verkleedpartij van vrijwilligers uit het publiek).

Verder leert Tijl zijn publiek in slechts enkele minuten een compleet nieuw lied m.b.v. symbolen en worden feesthoeden in razend tempo in het publiek doorgegeven, tot de muziek stopt en het refrein de kinderen die de hoed in handen hebben onverbiddelijk in beweging zet...

Enkele reactie over het Carnaval Muziektheater

 • “Wat een feest hebben wij gehad deze middag. Tijl krijgt iedereen aan het dansen. De kinderen, maar ook de papa's, mama's, opa's en oma's. Tijl je krijgt van ons een dikke 10 voor je show.”
   
 • “Tijl Damen kwam optreden op onze school in Waalwijk tijdens ons carnavalsfeest. Het was een erg leuke show, de kinderen hebben erg genoten.”

De voorstelling is geschikt voor zowel carnavalsviering op school als voor carnavalsverenigingen en andere organisaties die een kindercarnavalsfeest organiseren.

Specificaties van Carnaval Muziektheater

 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: Kinderen 3 t/m 12 jaar
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Carnaval Muziektheater?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Carnaval Muziektheater kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact