Meet & Greet UglyDolls

Meet & Greet UglyDolls boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet UglyDolls.

  • 1 x 40 minuten : € 1195,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1495,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De Knuffels van UglyDolls zijn voor het eerst uitgebracht in 2002 en onderscheiden zich door een uiterlijk dat schattigheid combineert met lelijkheid. Babo en Moxy kom je niet alleen in de bioscoop tegen maar ook in je happymeal bij NcDonald's en vanaf nu ook op evenementen.

Nieuwe film van de UglyDolls

De UglyDolls zijn razend populair vanaf 31 juli 2019 zijn ze te zien in hun eigen bioscoop film. Deze film gaat over UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Babo en Moxy van de UglyDolls inhuren voor meet & greet

Er zijn vanaf 2 Uglydolls in te huren voor meet & greets op evenementen, kermissen en winkelcentra. Babo is de grootste, de handigste en de hongerigste van de UglyDolls. Kijk dus uit met je koekjes, je bent ze zo kwijt! Moxy is de leider van de groep. Ze is nieuwsgierig, heeft oneindig vertrouwen en de unieke eigenschap om anderen zich goed te laten voelen zoals ze zijn.

Nieuws van Meet & Greet UglyDolls

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet UglyDolls?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet UglyDolls kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact