Kids Magic & Illusions

Kids Magic & Illusions boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kids Magic & Illusions.

  • 1 x 45 minuten : € 0,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Ben je op zoek bent naar een extra visuele en pakkende goochelshow? Dan is deze show een must have. Deze wervelende show is een combinatie van Magie en Illusie. Een unieke show voor kids van nu.

De show wordt gepresenteerd door Goochelaar Paul en zijn assistente Karin.

Tijdens de show krijgen zij hulp van Kelly. Kelly is een vrolijk meisje dat heel graag wil leren goochelen. Maar ja daarvoor moet je natuurlijk eerst een goede assistente worden.

De kinderen krijgen fantastische goocheltrucs en illusies te zien, sommige muzikaal omlijst door vrolijke en pakkende muziek.

Rode en Gele Jongleerballen verschijnen uit het niets! Plumeaus verkleuren en veranderen in een? En met een felgekleurde paraplu gebeurt wel iets heel magisch!

Er zullen natuurlijk ook enkele spannende illusies voorbij komen. Kinderen maken o.a. kennis maken met de Ini-Mini Machine. Maar durft Kelly wel in deze machine te stappen? Langzaam komen de wielen in beweging! En dan gebeurt het onvoorstelbare! Ook zullen de kinderen getuige zijn van een zwevende tafel waarbij zelfs één van de kinderen mag assisteren.

Twee moedige deelnemers mogen tijdens een bijzonder magisch experiment hun arm door een spannend uitziende kast schuiven!  Maar gaat dat wel goedkomen?
Goochelaar Paul moet zelfs proberen te ontsnappen uit handboeien en een afgesloten zak en als klap op de vuurpijl wordt Kelly zelfs doormidden gezaagd!

Aan het einde van de show heeft Kelly laten zien dat zij een goede assistente is en zelfs kan goochelen. Dat moet natuurlijk gevierd worden. De show eindigt met een kleurrijke finale act waarbij enorm veel gekleurde doeken tevoorschijn worden getoverd.  Tot slot wordt er confetti afgeschoten (confetti kan uiteraard weggelaten worden)

Doelgroep Kids Magic & Illusions

De show is geschikt kinderen van alle leeftijden.

Wat is inbegrepen bij de Kids Magic & Illusions show?

Een Decor van 3 meter breed + kleine geluidsinstallatie (1 speaker mono) met een bereik tot 100 kinderen  Een grotere stereo stereo geluidsset met een bereik tot wel 400 kinderen kan worden ingehuurd .

Specificaties van Kids Magic & Illusions

  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Kids Magic & Illusions?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kids Magic & Illusions kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact