Verborgen Talent, educatieve kinderhow

Verborgen Talent, educatieve kinderhow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Verborgen Talent, educatieve kinderhow.

  • 1 x 60 minuten : € 800,00 (Maximaal 100 kinderen)
  • 1 x 60 minuten : € 925,00 (Meer dan 100 kinderen)
  • Reiskosten: € 0,35 per km vanaf Bergen op Zoom
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Joep, een oer-Hollandse jongen, gaat auditie doen voor het tv-programma "Holland's got Talent". Zijn maatje Teun is een bescheiden jongen en helpt Joep graag met het voorbereiden van de auditie.

Alles draait om Joep in deze kindershow

Joep denkt dat hij overal de beste in is. Hij denkt dat heel de wereld alleen maar om hem draait. Joep heeft een probleem: hij weet niet welk talent hij van zichzelf moet gaan laten zien aan de jury van Holland's got Talent, want hij heeft ontzettend veel verschillende talenten. Hij wil de kinderen een paar van zijn talenten laten zien.

Kinderen bepalen de kindershow

De kinderen mogen voor Joep gaan bepalen welke act hij straks op de auditie moet doen. Joep showt een paar van zijn talenten. Wat blijkt: Joep lijkt helemaal niet zo goed te zijn als hij zelf dacht. Hij zingt vals, hij danst als een oen, en trombone spelen doet hij oorverdovend slecht, en als hij kunstjes met zijn getrainde ooievaar Otje wil laten zien, doet Otje alles behalve wat Joep van hem vraagt.

Teun merkt op dat zijn maatje Joep helemaal zo goed niet is. En Teun zet Joep dan ook met beide benen op de grond. Als je ergens goed in wilt zijn, moet je goed oefenen en je best doen. Maar je hoeft niet overal de beste in te zijn. Teun adviseert Joep nog een jaar te oefenen op één act, zodat hij volgend jaar vol goede moed en goed voorbereid een goede act kan geven op de auditie van Holland's got Talent. Joep en Teun sluiten de show af met een feestelijk liedje 'Tijd voor een Feestje'.

Specificaties van Verborgen Talent, educatieve kinderhow

  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km vanaf Bergen op Zoom

Boeking of een optie plaatsen voor Verborgen Talent, educatieve kinderhow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Verborgen Talent, educatieve kinderhow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact