Ballonnenclown Noni

Ballonnenclown Noni boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenclown Noni.

  • 4 x 45 minuten : € 0,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Deze jonge en enthousiaste entertainer is de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement. Met zijn vaardigheden als ballonnenclown tovert hij met één handomdraai de prachtigste balloncreaties tevoorschijn.

Noni Maakt vanalles uit ballonnen

Zijn aanstekelijke enthousiasme en humor zorgen ervoor dat zowel jong als oud zullen genieten van zijn optreden. Hij brengt niet alleen kleurrijke ballonnen tot leven, maar ook een flinke dosis plezier en vermaak. Het maakt niet uit of het een kinderfeestje, bedrijfsevenement, of een andere speciale gelegenheid is, deze ballonnenclown staat garant voor een lach op ieders gezicht.

Dus waar wacht je nog op? Boek deze getalenteerde ballonnenclown voor jouw evenement en maak er een onvergetelijke en vrolijke dag van!

Specificaties van Ballonnenclown Noni

  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenclown Noni?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenclown Noni kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact