Poppentheater Muzemuis - Nieuwe Poppenspeler

4-4-2016

Poppentheater Muzemuis heeft een nieuwe Poppenspeler.

Na jaren de vaste poppenspeler te zijn geweest van Poppentheater Muzemuis, heeft poppenspeler Richard Top het stokje overgedragen aan Michaël Evertz. Richard gaat zich meer richten en bezighouden met zijn grote passie Goochelen. 

Vanaf heden zal Michaël dus "on the road" gaan met het Poppentheater. Michaël is geen onbekende in entertainment land. Hij treedt al jaren op  als artiest met onder andere meedere kinderprogramma's en heeft samen met zijn vrouw een eigen circusschool. Hij kent het klappen van de zweep op het gebied van kindershows dus als geen ander. Poppentheater Muzemuis is bij hem dus absoluut in goede handen.

Michaël is soweiso geen vreemde voor JB Productions. Al jaren verkopen wij met plezier zijn kindershow Clown Flapipo. Ook zijn sinterklaasshow en mobiele entertainment worden regelmatig door ons weggezet op evenementen. Vandaar dat de zoektocht naar een nieuwe poppenspeler niet heel lastig was voor ons.

Langs deze weg willen we Richard Top bedanken voor alle jaren, dat hij poppenspeler geweest is in Poppentheater Muzemuis. Wij wensen hem succes toe met zijn goochelshows en mobiele magie en zullen dit entertainment ook aan blijven bieden via ons bedrijf. En heetten wij Michaël welkom en wensen hem succes toe in de toekomst als nieuwe Poppenspeler. Dat er maar vele mooie en leuke evenementen voor de Muzemuis mogen komen.

Meer nieuws van Poppentheater Muzemuis

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact